Crema de llenties amb botifarra negra

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Isidre

INGREDIENTS

  • 300 g de llenties pelades
  • 1 l. d'aigua mineral
  • 1 os de pernil
  • 1 got de crema de llet
  • 1 botifarra negra
  • 100 g de cansalada viada
  • pa
  • sal
  • pebre
  • mantega
  • cerfull

PREPARACIÓ

Comenceu el plat posant aigua en una cassola, juntament amb les llenties, la crema de llet, una mica de mantega, sal i l'os de pernil.
Deixeu-ho coure durant uns 40 minuts. Aleshores, traieu l'os, tritureu la resta i passeu-ho pel colador per aconseguir una crema ben fina. D'altra banda, poseu oli en una paella i fregiu-hi la cansalada tallada a daus i la botifarra negra. Reserveu-ho sobre un paper absorbent. Fregiu els daus de pa i ja podeu muntar el plat. Poseu la crema de llenties en un plat de sopa, al mig la botifarra negra i al voltant, la cansalada i els trossets de pa fregit. Doneu un toc de color al plat amb el cerfull i el julivert.