Cebiche de bruixa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La bruixa és ideal per a tota la família, perquè és un peix blanc, és a dir, pobre en greix i de fàcil digestió.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • filets de 2 bruixes
  • 2 cebes morades
  • 3 alls tendres
  • 2 llimes
  • un bitxo fresc vermell
  • un bitxo fresc groc
  • pebre rosa
  • 200 ml de fumet
  • coriandre
  • oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

1. Congelem durant 48 h la bruixa i la deixem descongelar a la nevera. Un cop descongelada, hi fem un bany de sal de 30 minuts (70 g de sal per un litre d'aigua). La tallem a quadradets petits.



2. Tallem la ceba a la ploma, i els alls tendres, els bitxos i la meitat del coriandre a rodelles petites. Ho barregem tot amb la bruixa. Hi tirem el suc de les dues llimes. Hi afegim un rajolí d'oli verge extra d'oliva. Ho deixem coure durant 5 minuts.



3. Passats els 5 minuts, hi afegim el got de fumet fred. Ho acabem afegint-hi la meitat que ens queda del coriandre, i la ratlladura de les llimes. Ho servim.
Anar al contingut