Carbassó farcit amb pernil ibèric i formatge tou de Til·lers
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cristina Clemente
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tutusaus, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 carbassons
- 150 g de daus de pernil ibèric
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
- 100 g de mantega
- fècula
- 1 pot de crema de llet
- 300 g de formatge tou de Til·lers
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu els carbassons en un cassó amb aigua i una mica de sal.
Per fer el farcit, sofregiu la ceba i la pastanaga triturades. Després, afegiu-hi una mica de fècula i crema de llet, i barregeu-ho. Quan s'hagi refredat, incorporeu-hi els daus de pernil i torneu-ho a barrejar. Tot seguit, buideu els carbassons i farciu-los amb l'ajuda d'una cullera petita. I ja, per acabar, emplateu els carbassons farcits, col·loqueu-hi a sobre uns talls de formatge i gratineu-ho al forn durant un minut i mig.
Per fer el farcit, sofregiu la ceba i la pastanaga triturades. Després, afegiu-hi una mica de fècula i crema de llet, i barregeu-ho. Quan s'hagi refredat, incorporeu-hi els daus de pernil i torneu-ho a barrejar. Tot seguit, buideu els carbassons i farciu-los amb l'ajuda d'una cullera petita. I ja, per acabar, emplateu els carbassons farcits, col·loqueu-hi a sobre uns talls de formatge i gratineu-ho al forn durant un minut i mig.