Carbassó farcit amb pernil ibèric i formatge tou de Til·lers

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Cristina Clemente
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tutusaus, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 carbassons
  • 150 g de daus de pernil ibèric
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba tendra
  • 100 g de mantega
  • fècula
  • 1 pot de crema de llet
  • 300 g de formatge tou de Til·lers
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu els carbassons en un cassó amb aigua i una mica de sal.
Per fer el farcit, sofregiu la ceba i la pastanaga triturades. Després, afegiu-hi una mica de fècula i crema de llet, i barregeu-ho. Quan s'hagi refredat, incorporeu-hi els daus de pernil i torneu-ho a barrejar. Tot seguit, buideu els carbassons i farciu-los amb l'ajuda d'una cullera petita. I ja, per acabar, emplateu els carbassons farcits, col·loqueu-hi a sobre uns talls de formatge i gratineu-ho al forn durant un minut i mig.
Anar al contingut