Calzone de bolets i botifarra

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Fabián Martín
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fabián Martín, Llívia

INGREDIENTS

  • 200 g de massa de pizza
  • 60 g de salsa de tomàquet
  • 250 g de saltat de ceps i botifarra
  • 1 ou
  • 30 g de beixamel
  • 60 g de mozzarella
  • 1 bola de mozzarella de búfala
  • espinacs frescs
  • parmigiano reggiano

PREPARACIÓ

Estireu la massa de la pizza en una superfície amb una mica de farina.
Poseu-hi per sobre la salsa de tomàquet, la mozzarella ratllada i el saltat, i tanqueu la pizza com si fos una cresta.

Barregeu en un bol la beixamel, la mozzarella ratllada, un rovell d'ou i la sal. Seguidament, cobriu el calzone amb aquesta barreja i deixeu-ho coure al forn a uns 200 graus durant uns 20 o 25 minuts.

I ja per acabar, poseu per damunt la mozzarella de búfala tallada a rodanxes, els espinacs tallats, el parmigiano ratllat i un raig d'oli d'oliva.