Banderilles

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les olives verdes tenen la meitat de calories que les negres ja que tenen menys greixos, tot i que aquests son molt interessants per a la salut ja que son del tipus insaturats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 olives mançanenques sense pinyol  

    8 olives farcides de pebrot  

    60 g formatge anyenc en oli d'oliva  

    20 g cecina  

    4 anxoves en oli OVE  

    4 piparres 

    2 cogombrets en vinagre  

    8 cebetes envinagrades

    12 escuradents 

PREPARACIÓ

Banderilla de formatge i cecina:

  1. Tallem a daus 60 g de formatge anyenc en oli oliva.  
  2. Tallem a tires 20 g de cecina de vaca. 
  3. Enfilem en un escuaradents 1 tira de cecina girada sobre si mateixa, 1 oliva mançanenca sense pinyol, 1 dau de formatge i 1 tira de cecina girada sobre si mateixa. 
  4. Si l'escuradents és molt llarg, podem repetir l'operació.  

Gilda:

  1. Tallem 4 piparres per la meitat. 
  2. En un escuradents enfilem 1 oliva mançanenca sense pinyol, 1/2 piparra, 1 anxova i 1 oliva mançanenca sense pinyol. 

  

Banderilla vegana:

  1. Tallem a làmines 2 cogombres en vinagre. 
  2. Emboliquem 1 cebeta envinagrada amb la làmina de cogombre.  
  3. Enfilem el cogombre i la ceba amb un escuradents. Tot seguit, enfilem 1 oliva farcida de pebrot i ho repetim 3 cops. 
  4. Si fem més banderilles de les que necessitem, les cobrirem en oli i les guardarem a la nevera.
Anar al contingut