Arròs amb camagrocs

INGREDIENTS

  • 350 gr arròs bomba 

    50 gr cibulet 

    750 ml brou de porc i pernil 

    300 ml oli suau 

    125 ml aigua de camagrocs 

    1 grapat de camagrocs secs 

    Cabeça d'alls 

    Safrà 

    Vi ranci 

    Oli OVE 

    Ruca selvàtica 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Hidratem deu minuts un grapat de camagrocs amb aigua tèbia.  
  2. Escalfem 750 ml de brou de porc i pernil que tindrem fet prèviament.  
  3. Recuperem els camagrocs hidratats. Els rentem i reservem. Colem l'aigua d'hidratació dels camagrocs i la reservem.  
  4. Posem al foc una paella amb un raig d'oli OVE i una cabeça d'alls tallada pel mig.  
  5. Incorporem a la paella els camagrocs. Els enrossim i salpebrem.  
  6. Afegim a la paella 350 g d'arròs bomba i el perlem.  
  7. Hi afegim uns brins de safrà i ho reguem amb un raig de vi ranci. 
  8. Quan l'arròs està perlat, hi afegim els 750 ml de brou de porc i pernil. Ho coem a foc fort dotze minuts. 
  9. Preparem l'oli de cibulet amb 200 g de cibulet i 350 ml d'oli suau. Ho triturem, colem i posem en un biberó.  
  10. Enfornem l'arròs 4 minuts a 250 graus.  
  11. El traiem del forn i hi afegim pel damunt l'oli de cibulet.  
  12. Hi afegim ruca per sobre.  
Anar al contingut