Amanida de conserves i hummus

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Marquès
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a l'amanida:
  • 1 pot d'espàrrecs
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 llauna de blat de moro
  • 1 llauna de carxofes
  • vinagre, oli, sal i pebre
  • enciam (opcional)
  • Per a l'hummus:
  • 1 pot de cigrons de 250 g
  • 1 cullerada de sèsam torrat
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • suc de llimona
  • sal i pebre (opcional)

PREPARACIÓ

Per fer l'amanida, poseu en un bol l'enciam, els espàrrecs tallats a trossos, les carxofes, el blat de moro i la tonyina.
Amaniu-ho tot amb una vinagreta que fareu barrejant oli, vinagre, sal i pebre.

Per fer l'hummus, poseu a la Thermomix els cigrons, el sèsam, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre, fins a aconseguir una massa ben fina.

I ja per acabar, serviu l'amanida en un plat i l'hummus en un altre.