Joan Manuel Serrat a "El noi del poble sec"
Joan Manuel Serrat a "El noi del poble sec"

TV3, líder de dimarts, amb els "Telenotícies", el "Sense ficció", protagonitzat per Serrat, i "Està passant"

TV3 va ser líder ahir, amb una quota del 13,8%. Els quatre programes més vistos del dia van ser de TV3. El documental "Serrat, el noi del Poble-sec", el segon espai més vist del dia, va liderar la seva franja i es va convertir en el segon "Sense ficció" més vist de la temporada.

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dimarts, amb una quota del 13,8%. El programa més vist va ser el "Telenotícies vespre", que van veure 614.000 espectadors i va obtenir una quota del 22,9%. El va seguir "Sense ficció", que, amb el documental "Serrat, el noi del Poble-sec", va tenir una audiència de 434.000 espectadors i una quota del 15,4%. Aquest documental, en què el cantautor Joan Manuel Serrat recorda la seva infantesa al barri barceloní del Poble-sec en una conversa amb el cronista Lluís Permanyer, va ser líder de la franja i ha estat el segon més vist de la temporada del "Sense ficció", darrere el documental "1-O", emès dimarts passat.

El tercer lloc del rànquing dels programes més vistos d'ahir l'ocupa el "Telenotícies migdia", amb una quota del 22,4% i 389.000 espectadors. I en quarta posició es va situar l'informatiu satíric "Està passant", seguit per 374.000 espectadors i amb una quota del 17,8%.

A més del "prime time", TV3 va continuar liderant el "day time". Cal destacar el bon resultat d'"Els matins", que, amb una quota del 19,9%, va superar còmodament els espais de la competència.

tv3.cat

Anar al contingut