Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio
DISSABTE I DIUMENGE

La integració amb la natura i les inflamacions, a "L'ofici de viure"

Dissabte, 14 de gener, a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" explicarà en què consisteix el "grounding", una tècnica per aconseguir una integració total amb la natura i tenir una més bona salut mental i física

I diumenge, 15 de gener, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez incidirà en les inflamacions de l'organisme humà, que són les culpables de la major part del malestar de les persones i de les malalties

"L'ofici de viure" de dissabte analitzarà com integrar-nos del tot amb la natura. Per aquest motiu, comptarà amb la presència d'Anna Caixach, artista d'arts performatives, que va més enllà i proposa la no-dualitat a través de l'art per poder sentir a través del cor i els sentits, i no pas de la tècnica o de l'estudi. També hi haurà la reflexió de Josep Gordi, geògraf físic i especialista en arbres. 

I, diumenge, Gaspar Hernàndez s'endinsarà en les causes que provoquen les inflamacions del nostre organisme, que són la clau per no perdre la salut. El dietista i nutricionista Marc Vergés, que ha escrit el llibre "Desinflámate", en farà una explicació en profunditat . Juntament amb la metgessa Núria López i el doctor Miquel Masgrau. El punt final del programa serà l'espai de Sergi Torres.     

Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, amb un programa els dissabtes a la web i l'app de l'emissora, i un altre els diumenges, a les 00.05, en antena. 

   

Anar al contingut