Els matins
Els matins
Dimarts, a partir de les 8.30

Els cànons de bellesa, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia. Els cànons de bellesa seran el tema de l'entrevista coincidint amb la Setmana de les Dones a TV3 i Catalunya Ràdio. Fins a quin punt són imposats? I qui els imposa? Se'n parlarà amb Marina Subirats, sociòloga; Gemma Ruiz, periodista i escriptora; Sergi Pàmies, escriptor; i Sergi Picazo, periodista.

Anàlisi de l'actualitat
Participaran a la taula de tertúlia Montserrat Nebrera, Oriol March i Josep-Lluís Carod-Rovira.

Controls dels patinets
Algunes ciutats estan impulsant campanyes de control dels patinets. A l'Hospitalet de Llobregat la Guàrdia Urbana ha interposat més de 300 sancions. També se li preguntarà a la regidora de Mobilitat de Barcelona, Rosa Alarcón, quins problemes generen als vianants.

Marxar per avortar
Els autors de dos documentals sobre l'avortament, que s'emeten demà a la nit, en el marc de la Setmana de les Dones, a TV3, explicaran, d'una banda, que a Andorra encara està prohibit i, de l'altra, com recorden les afectades els anys en què aquí tampoc estava permès i les dones havien de viatjar, sovint a Londres, per avortar.

Les correccions de Virgili i de Pau Vidal
Fins a quin punt s'ha de corregir la llengua? Dos filòlegs amb punts de vista molt diferents sobre la permissivitat davant les incorreccions en català plantejaran els seus arguments. Pau Vidal i Virgili seran demà al plató d'"Els matins".

#somdones

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut