Roger Escapa.
Roger Escapa.
Dissabte i diumenge, a partir de les 6.00

"El suplement" entrevista Carlos Carrizosa, portaveu de Ciutadans al Parlament

Dissabte, 13 d'octubre, a les 9.00 Roger Escapa, entrevistarà Carlos Carrizosa, portaveu de Ciutadans al Parlament i secretari general del partit a Catalunya.

Diumenge, 14, a partir de les 10, Jon Sindreu analitzarà el preu de l'habitatge, i amb Francesc Perendreu, president d'ACENCAS i exludòpata, el programa parlarà de l'addicció al joc en línia.

Dissabte, 13 d'octubre, a partir de les 6.00, a "5songs", Blai Marsé parlarà amb músics que explicaran la seva vida a través de les cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina i les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, i repàs de les notícies internacionals de la setmana amb John Carlin. L'actualitat política, social, econòmica i del món seran alguns dels eixos principals d'aquesta hora.

L'actualitat continuarà a partir de les 9.00. Escapa entrevistarà el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, i hi haurà tertúlia amb Andrea Mármol, Eduard Voltas i Estefania Molina, des de Madrid. A les 10.00, "L'hora negra", amb Mayka Navarro, i l'última hora de les inundacions per fortes pluges a Mallorca. Tot seguit, el programa parlarà de l'alpinisme com a forma de vida amb Clàudia Sabata, Sergi Mingote i Jordi Pons, aquest cap de setmana que se celebra l'acció esportiva i reivindicativa de Cims per la Llibertat. A les 11.00, Núria Graham vindrà acompanyada del líder del grup osonenc Nyandú, Ferran Orriols.

I a la recta final del programa, a partir de les 12.00, des de la Fira del Torró d'Agramunt, els torrons seran els protagonistes de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué; Fàtima Puig, directora de la fira; Àngel Lluch, vicepresident de la IGP Torró d'Agramunt, i Meritxell Bernaus, curadora del llibre "De l'aula a la taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra". Per acabar, el programa descobrirà un músic apassionat de l'ukelele, Salva Rey, el mític Mister Fúria de la banda The Pinker Tones, que recentment ha editat el manual "Ukelelala, aprende a tocar el ukelele en família".

I diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta" i Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta i després, les notícies internacionals de la setmana amb John Carlin. L'actualitat política, social, econòmica i del món en seran alguns dels eixos principals.

A partir de les 9.00, Escapa entrevistarà l'advocat de Jordi Cuixart, Àlex Solà, i analitzarà l'actualitat amb Oriol March, Núria Orriols i Carles Monguilod. A les 10.00, Jon Sindreu analitzarà el preu de l'habitatge, i amb Francesc Perendreu, president d'ACENCAS i exludòpata, el programa parlarà de l'addicció al joc en línia.

A les 11.00 s'obrirà "La consulta de la vida", amb Jordi Borràs, per parlar de somnis on l'home aconsegueix volar i, mitja hora més tard, el programa quedarà en mans de Roger Mas i David Carabén per repassar cançons de criança.  

A la recta final, a partir de les 12.00, s'aixecarà el teló de "Les dones de culte", amb Laura Serra, Anna Pérez Pagès i un convidat especial, l'actor Oriol Pla, que acaba d'estrenar "Travy" al Teatre Lliure. 

El programa "El suplement" s'emet el dissabte i diumenge, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

catradio/suplement
facebook.com/elsuplement
twitter.com/elsuplement
instagram.com/elsuplement
spotify.com/elsuplement

Anar al contingut