Dissabte, a les 22.00

"El gran engany" i "El gran compromís", dos capítols més de la segona temporada d'"El crac", al 33

Dissabte, a les 22.00, el 33 emetrà dos capítols més de la segona temporada d'"El crac", una comèdia escrita i dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt. Un any després de desaparèixer el dia del seu casament, Joel Joan reemergeix convertit en un home nou... més que nou!

Capítol 17.- "El gran engany"

Quan s'assabenta que la Sandra comença a estar farta que el Julio sempre prefereixi passar temps amb els seus amics abans que amb ella, el Joel no deixa passar l'oportunitat de demostrar a la Sandra que ell és un home molt més madur i evolucionat que no pas el Julio.

Capítol 18.- "El gran compromís"

El Joel i el Julio assisteixen a l'estrena de l'obra de teatre amateur d'una antiga amiga. L'obra resultarà ser una tortura llarga i espantosa, i el Joel es veurà involucrat sense voler-ho en un posterior muntatge de la companyia amateur del qual li resultarà impossible escapar-se.

La segona temporada

Ja no és el Joel d'abans, ara és algú que finalment ha trobat el camí de la pau i l'espiritualitat, algú que ha après a valorar les petites coses de cada dia, algú que ha deixat enrere les mesquineses del seu ego... En definitiva: un home transcendit. Però quan el Joel es retroba amb la Sandra, el seu antic amor, i un vell "arxienemic", en Julio Manrique (àlies "el millor actor de Catalunya"), el Joel deixarà tot aquest "transcendiment" de banda i tornarà a ser el crac que tothom coneix. Juntament amb la Sandra i el Julio, el Joel es posarà sota les ordres d'Àlex Gnocchi, el director teatral de moda, per dur a terme un muntatge transgressor i modern que gira al voltant d'una guerra fratricida al Iemen. Una guerra que quedarà petita comparada amb la que tindrà lloc entre cametes.

tv3.cat/el-crac/

facebook.com/elcractv3

twitter.com/ElcracTV3

Anar al contingut