Madrid

Cinc detinguts en una operació contra la corrupció urbanística a Madrid, València, Marbella i Cadis

En una operació dirigida conjuntament per la Fiscalia Anticorrupció i el jutge Baltasar Garzón, la policia ha detingut almenys cinc persones per diversos delictes vinculats amb la corrupció urbanística. La policia ha portat a terme diversos escorcolls a domicilis, despatxos professionals i empreses de València, Marbella i Sotogrande, i han requerit diversa documentació als ajuntaments de Majadahonda i Boadilla del Monte.

Actualitzat
Els detinguts, les identitats dels quals es corresponen amb les inicials F. C. S., P. C. S., F. J. G., R. Q. i A. S., estan acusats de suborn, tràfic d'influències, blanqueig de capital, frau fiscal i associació il·lícita. Un dels detinguts és Francisco Correa, responsable de Special Events, una de les empreses investigades i que ha organitzat diversos actes per al Partit Popular.

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal, UDEF, i de la comissaria general de Policia Judicial han portat a terme diversos escorcolls a domicilis, despatxos professionals i empreses de València, Marbella i Sotogrande, i han requerit diversa documentació als ajuntaments de Boadilla del Monte i Majadahonda.

A conseqüència d'aquesta operació, l'Ajuntament de Boadilla del Monte ha fet públic un comunicat en què desmenteix que s'hagi detingut cap membre de la corporació, treballador municipal o militant del PP.
Anar al contingut