Imatge d'una noia pagant la zona blava (Foto: ACN)
Imatge d'una noia pagant la zona blava (Foto: ACN)
Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa cobra dos cops l'IVA als usuaris de la zona blava

A causa d'un error tècnic, el consistori de Terrassa va cobrar dos cops l'IVA als ciutadans que treien el tiquet de la zona blava. Entre el 2 i el 10 de gener, les persones afectades van pagar un 21% més del preu que pertocava.

RedaccióActualitzat
Els ciutadans de Terrassa que han utilitzat la zona blava de la ciutat han pagat més del compte. L'Ajuntament de Terrassa ha cobrat un 21% més als usuaris entre el dia 2 i el dia 10 de gener. Els operaris municipals van programar els parquímetres amb les noves tarifes del 2013 i hi van aplicar l'augment de l'IVA. El fet és que en els preus aprovats durant el ple municipal ja s'hi havia inclòs l'augment de l'impost. Així doncs, durant els primers dies de l'any, els ciutadans que van utilitzar la zona blava pagaven dos cops l'IVA cada vegada que treien un tiquet d'aparcament.

El consistori ja ha demanat perdó i atribueix aquest error a una descoordinació tècnica. També ha reprogramat els parquímetres amb els imports correctes i ha dit que tots aquells que presentin el tiquet amb l'import erroni podran ser rescabalats. Els usuaris hauran d'anar a la seu de l'empresa municipal de gestió de la mobilitat, Egarvia, per poder recuperar la diferència.
Anar al contingut