Tel Aviv

Almenys 10 ferits, 3 de greus, en l'explosió en un autobús al centre de Tel Aviv

Mitjans israelians asseguren que la policia ha detingut una persona que hauria llançat una bossa a l'interior de l'autobús, i afegeixen que tenia la intenció de col·locar una altra bomba en una estació d'autobusos.

Actualitzat
L'explosió en un autobús al centre de Tel Aviv ha causat almenys una desena de ferits, tres dels quals es troben en estat greu, segon fonts sanitàries i un responsable policial. Un portaveu governamental ha assegurat que es tracta d'un atac terrorista. Hamas ha celebrat l'explosió, tot i que no se n'ha atribuït l'autoria. El moviment islamista ho considera, ha dit, la resposta natural a les massacres d'Israel a Gaza.

Mitjans israelians asseguren que la policia ha detingut una persona en relació amb aquesta explosió. El detingut hauria llançat una bossa a l'interior de l'autobús, i tenia la intenció, afegeixen, de col·locar una altra bomba en una estació d'autobusos.

Aquest ha estat el primer atemptat contra els transports públics israelians des del març del 2011. Aleshores, una bomba en una estació d'autobusos de Jerusalem va fer 1 mort i 30 ferits.

L'atac arriba mentre continuen els esforços diplomàtics per trobar una sortida pacífica que posi fi als vuit dies d'operació militar israeliana i el llançament de coets per part de Hamas.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut