Montserrat Tura als estudis de Catalunya Ràdio
Tura admet: "És possible que estigui vivint els últims dies de diputada"
Barcelona

Tura renuncia a formar part de les llistes del PSC a les eleccions i rebutja una oferta d'ERC

L'exconsellera de la Generalitat no optarà a formar part de les llistes del PSC als comicis. Assegura que "el projecte que presentarà el PSC serà el que ha explicat Pere Navarro, i em sembla bé que ell esculli qui l'ha d'acompanyar a les llistes; i en aquest cas jo no hi seré".

RedaccióActualitzat
El PSC ha celebrat aquest diumenge el Consell Nacional i ha escollit Pere Navarro com el seu candidat a les eleccions del 25 de novembre. El primer secretari del PSC s'ha imposat, com era d'esperar, a Montserrat Tura.

La que va ser consellera de la Generalitat amb els dos governs tripartits té clar que, amb la seva derrota, no optarà a formar part de les llistes del PSC als comicis.  En declaracions als periodistes després de conèixer els resultats de la votació, ha explicat que "el projecte que presentarà el PSC serà el que ha explicat Pere Navarro, i em sembla bé que ell esculli qui l'ha d'acompanyar a les llistes; i en aquest cas jo no hi seré".

Tura també ha explicat que no té cap intenció de formar part de la candidatura de cap altra formació que no sigui el PSC. De fet, ha rebutjat l'oferta que li havia fet arribar ERC per figurar a la seva llista pel 25 de novembre. Tura afirma que "no és lícit que les persones que tenen una militància política se'n vagin a altres formacions per mantenir el càrrec".

Una decisió avançada

La precandidata ha passat just abans del Consell Nacional pels estudis de Catalunya Ràdio. En declaracions al programa "El suplement", ja ha reconegut que "és possible que estigui vivint els últims dies de diputada".
Anar al contingut