Madrid

Rajoy eludeix respondre als periodistes sobre la situació econòmica i surt del Senat pel garatge

El govern espanyol, a través d'un comunicat, anunciava dilluns la xifra d'estalvi que suposaran els "ajustos" que té previstos en Sanitat i Educació: 10.000 milions d'euros. Aquests diners se sumen a l'estalvi dels pressupostos generals de l'Estat. Els plans de l'executiu sembla que no acaben de convèncer els mercats. La prima de risc espanyola no para de pujar i l'Ibex-35 no para de caure. Davant d'aquest context, s'esperava que el president del govern espanyol fes alguna declaració. Els periodistes han abordat entre empentes Mariano Rajoy als passadissos del Senat, però ell no ha tornat mot.

RedaccióActualitzat
El periodistes han preguntat a Rajoy si podia donar un missatge de tranquil·litat als ciutadans espanyols o si Espanya estava a prop del rescat. Rajoy se'ls ha mirat somrient i, després de dir dues vegades "si us plau" i veient que no podia passar, ha girat cua deixant els informadors sorpresos entre expressions de "Se'n va?" i amb els micròfons i les gravadores enlaire.

En comptes de sortir per la porta principal, on l'esperen habitualment els seus escortes i el cotxe oficial, el president s'ha dirigit als ascensors que porten al garatge, per on ha abandonat la cambra alta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut