La mítica banda britànica The Cure
La mítica banda britànica The Cure (Foto: Primavera Sound)
Barcelona

El Festival Primavera Sound confirma The Cure

La mítica banda britànica The Cure formarà part del cartell del Festival San Miguel Primavera Sound. Així ho ha confirmat el certamen a través del seu Twitter. Segons els organitzadors, era un grup amb qui feia dos anys que negociaven i finalment s'ha arribat a un acord.

RedaccióActualitzat
El grup liderat pel carismàtic Robert Smith, autor d'èxits com "Friday I'm in Love", "Just Like Heaven" o "Boys Don't Cry" actuarà el divendres 1 de juny al recinte del Parc del Fòrum amb un xou de més de dues hores de durada en el que faran un repàs als seus catorze àlbums d'estudi, incloent temes de "Wish", el disc que aquest any compleix 20 anys.




El del Primavera Sound és un dels concerts que la banda liderada per Robert Smith farà en una gira de festivals europeus prevista per aquesta primavera i estiu. A més, es tractarà del retorn de "The Cure" a Barcelona després de 4 anys, quan van actuar al Palau Sant Jordi per presentar el seu últim disc, "4:13 dream".

El festival, que ha fet l'anunci de The Cure a través del Twitter, celebrarà la seva edició número dotze del 30 de maig al 3 de juny a Barcelona.
Anar al contingut