Barça

Xavi Puig: "Volem tenir una Lliga competitiva"

El directiu del Barça responsable del futbol femení confirma que el club parla amb la Lliga F per instar-los a millorar la competició, i n'explica els motius

Redacció Esport3Actualitzat

El directiu del Barça Xavi Puig ha explicat per què representants del club blaugrana es van reunir amb la presidenta de la Lliga F, Beatriz Álvarez. La preocupació en el club per la falta de competitivitat del campionat és seriosa davant el creixement d'altres campionats com l'anglès.

"Volem tenir una Lliga competitiva, volem sumar i que l'esforç que està fent el Barça es vegi també compensat (...) S'ha parlat amb molta cordialitat."

Puig ha anat més enllà i ha intentat posar-se en la pell de les jugadores davant una situació que a mitjà termini amenaça l'estabilitat de l'equip blaugrana:

"Quan tu tens un equip com el nostre, que ha fet una aposta claríssima des de fa molts anys i veus que hi ha aquestes diferències amb altres Lligues... Jo, si fos jugadora de futbol, voldria jugar en la màxima competició. Evidentment, els diners són importants, però la competició també ho és. I hi ha Lligues, fora d'aquesta, que ho estan fent molt bé".

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut