Toni Bou camina cap un nou títol. (Foto: Repsolmedia)
Motociclisme

Toni Bou guanya la tercera prova del Campionat d'Espanya de trial a Sigüenza

Toni Bou ha guanyat la tercera de les cinc proves puntuables del Campionat d'Espanya de trial, que s'ha celebrat a Sigüenza, Guadalajara. El català (Montesa) ha aconseguit imposar-se per davant d'Albert Cabestany (Sherco) i d'Adam Raga (Gas Gas), dominant una vegada més el torneig amb mà de ferro. Bou ha guanyat les tres primeres cites del torneig i s'ha proclamat campió d'Espanya en els últims quatre anys.

Actualitzat
Toni Bou ha guanyat la tercera de les cinc proves puntuables del Campionat d'Espanya de trial, que ha tingut lloc a Sigüenza, Guadalajara. El català (Montesa) ha aconseguit imposar-se per davant d'Albert Cabestany (Sherco) i d'Adam Raga (Gas Gas), dominant una vegada més el torneig amb mà de ferro. Bou ha guanyat les tres primeres cites del torneig i s'ha proclamat campió d'Espanya en els últims quatre anys.

El pilot català, amb 60 punts, se situa al davant d'Adam Raga (49) i d'Albert Cabestany (45). En la classificació general Raga es troba a onze punts del líder. El Campionat s'ajorna i fins d'aquí a quatre mesos, el 29 de setembre, no se celebrarà la quarta i penúltima prova puntuable a Baiona, Pontevedra.
Anar al contingut