Theo Hernández celebra el seu gol a la final de la Copa del Rei (Reuters)
Theo Hernández celebra el seu gol a la final de la Copa del Rei (Reuters)
Futbol

Theo Hernández, denunciat per una agressió sexual en una discoteca de Marbella

Segons informa el diari digital El Español de fonts policials, els fets haurien passat al voltant de les quatre de la matinada i la policia està investigant el futbolista francès que, de moment, no ha estat detingut

Actualitzat

El futur jugador del Reial Madrid, Theo Hernández, ha estat denunciat aquesta passada matinada per una jove de 20 anys per una presumpta agressió sexual en una discoteca de Marbella, segons informa el diari digital El Español de fonts policials. Els fets haurien passat al voltant de les quatre de la matinada i la policia està investigant el futbolista francès, que aquesta temporada ha jugat a l'Alabès cedit per l'Atlètic de Madrid, i que, de moment, no ha estat detingut.

Segons aquesta mateixa informació, fonts de la policia han confirmat la presentació de la denúncia si bé indiquen que està sent investigada pels agents, que tenen dubtes del relat ofert per la jove. Segons aquestes fonts, la seva versió presenta algunes "contradiccions" que la investigació ha d'aclarir. Segons el relat de la jove, tots dos van coincidir a l'establiment. Assegura que són amics i que van estar prenent copes en un reservat de la discoteca. En un moment de la nit, Theo li va proposar a la noia sortir fora, a l'aparcament de cotxes on, segons li va dir, havia de recollir les claus d'un cotxe.

Un cop a l'aparcament tots dos es van ficar en un vehicle, concretament un Porsche Cayenne. Sempre segons el relat de la noia, van entrar en la part posterior del cotxe i allí van començar a besar-se i a mantenir relacions sexuals. No obstant això, la noia li va demanar després que parés i ell s'hi va negar. Allò va provocar una picabaralla entre tots dos que va durar diversos minuts, segons diu la denunciant, que relata com ell va continuar agredint-la sexualment. Després el futbolista va llançar del cotxe la noia, de tal manera que va caure sobre l'asfalt i es va fer una ferida als genolls.

Després dels fets, la denunciant va decidir tornar al reservat del local, on diu que va ser insultada per un amic del jugador a qui va identificar amb el nom d'Alexis. Finalment, altres amics amb els quals es va trobar a la discoteca la van traslladar a casa seva. La jove va decidir acudir a l'Hospital Costa del Sol i posteriorment a la comissaria de Marbella per interposar la denúncia.

Anar al contingut