Espanyol

Rubi anuncia que deixa l'Osca

L'entrenador català deixa el club aragonès després de l'ascens a Primera

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha fet oficial que no continuarà a l'Osca la pròxima temporada. "Me'n vaig molt satisfet del treball realitzat. M'he sentit molt estimat, hem fet una cosa molt bonica", ha manifestat el tècnic català. El de Vilassar de Mar acaba d'aconseguir l'ascens a Primera Divisió amb l'equip aragonès i és el principal candidat a ocupar la banqueta de l'Espanyol la pròxima temporada. 

"El club m'ha ensenyat moltes coses. Estic molt agraït a aquesta ciutat. Xavi, Jaume i Manel també m'acompanyaran", ha afegit Rubi en referència als seus ajudants. L'encara tècnic de l'Osca també ha confessat que "el més bonic que he viscut és veure la gent gran emocionats per l'ascens. Ells m'han transmès que han gaudit molt. Estic molt content."

El tècnic català ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip ha de disputar aquest cap de setmana (diumenge, 20.30) contra el Nàstic. És molt probable que l'Espanyol faci oficial, la setmana que ve, el que serà el nou entrenador de l'equip.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut