Barça

Rosell i Guardiola es reuneixen durant més de dues hores a la Ciutat Esportiva

Durant gairebé tres hores, Sandro Rosell i Pep Guardiola han estat reunits a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta trobada arriba uns quants dies després que el president del Barça va pronosticar un 5 a 0 per a la final de la Copa, una "porra" que va aixecar molta polèmica, i també després que el tècnic del primer equip va fer unes declaracions a la RAI dient que el seu cicle al Barça estava a punt d'acabar. A la reunió, també hi eren, entre altres, el vicepresident Josep Maria Bartomeu; el director esportiu, Andoni Zubizarreta, o Manel Estiarte, relacions externes del club.

Actualitzat
El Barça ha informat que aquesta reunió és tan sols una més de les trobades periòdiques que Guardiola i Rosell mantenen per analitzar la parcel·la esportiva i que, sovint, es fan després d'un partit de Champions.

Des d'alguns mitjans de comunicació de Madrid s'ha criticat, també, un anunci on apareixen cinc jugadors del Barça amb la mà oberta perquè s'hi pot interpretar que es fa al·lusió a la "maneta" del conjunt blaugrana als blancs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut