El nom de Phil Jackson s'ha relacionat més d'una vegada amb els Knicks. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Phil Jackson, en converses per fer-se càrrec dels New York Knicks

Phil Jackson, l'entrenador més llorejat de la història de l'NBA, podria fer-se càrrec dels New York Knicks, segons ha informat la cadena ESPN. Les converses entre l'entrenador i la franquícia estan força avançades i l'anunci s'espera en breu.

Actualitzat

Phil Jackson, l'entrenador més llorejat de la història de l'NBA, podria fer-se càrrec dels New York Knicks, segons ha informat la cadena ESPN. Les converses entre l'entrenador i la franquícia estan força avançades i s'espera un anunci en breu, d'acord amb aquesta informació.

Queden molts detalls per definir, o almenys no han transcendit, com ara la durada del contracte o el paper exacte que farà Jackson dins l'organigrama. Sembla improbable, però, que el tècnic 11 vegades campió de l'NBA faci d'entrenador de pista als seus 68 anys.

Phil Jackson va guanyar dos anells de l'NBA com a jugador amb els New York Knicks, franquícia que no ha arribat a entrenar mai. En canvi, va assolir 6 anells com a entrenador dels Chicago Bulls i 5 fent-se càrrec dels Los Angeles Lakers

Anar al contingut