ESPANYOL

Manolo González: "Esperem donar un cop sobre la taula a Leganés"

El tècnic de l'Espanyol confia situar-se a tan sols un punt del liderat

Oriol VidalActualitzat

Superduel per l'ascens a Butarque.  El primer i el segon de la Lliga Hypermotion s'enfronten a Leganés (divendres, 20.30). Una ocasió d'or per a l'Espanyol de col·locar-se a tan sols un punt dels madrilenys. Manolo González vol traspassar els dubtes al conjunt "pepinero" de Borja Jiménez. És el conjunt menys golejat de la categoria, però ve d'encadenar dos empats contra l'Osca i el Cartagena.

"No ens passa res més pel cap que no sigui anar allà a competir i guanyar el partit. És un duel complicat, però també penso que, si estem bé, som capaços de guanyar a qualsevol rival i a qualsevol camp. Ens arriba en un partit bo, a veure si som capaços de fer un cop sobre la taula."

El tècnic blanc-i-blau té dues baixes sonades (Aguado i Puado, per sanció) i el dubte de Keita Baldé, amb molèsties. Els canvis seran obligats i més contra un equip que defensa en bloc baix i que dificulta la generació d'ocasions. El jove Kenneth Soler podria entrar a la banda esquerra, completant l'atac amb Nico Melamed, Jofre Carreras i un Braithwaite que ja s'ha entrenat amb total normalitat. A la roda de premsa, però, el tècnic ha volgut amagar les seves cartes:

"Com menys informació tingui el Leganés de nosaltres, millor. Estan a dalt des de la jornada 12, per mèrits propis i per moltes raons. Ara mateix són els millors. Intentarem fer-los el partit més incòmode possible. Estem enfocats a guanyar i no ens preocupa que puguin marxar a set punts. Estem treballant les arribades i buscarem fer-los pessigolles i acabar bé les ocasions."

Manolo encara no coneix la derrota: dues victòries i dos empats. Demà, prova de foc per disparar la il·lusió.

Anar al contingut