Lliga de Campions

Luis Enrique s'espera aquest dimecres un Celtic fidel al seu estil, res a veure amb el que va visitar el Camp Nou

El tècnic ha afirmat que l'equip té eines per superar plantejaments ultradefensius, tot i que no creu que els escocesos adoptin aquesta tàctica. Rafinha ha negat que el Barça tingui "Messidependència"

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha descartat que el partit del Camp Nou de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Celtic serveixi de referència per al de dimecres a Glasgow, perquè "ells van canviar el seu sistema. Ara serà una altra història, seran fidels al seu sistema". El tècnic ha explicat que l'equip "haurà d'estar atent a superar la seva pressió alta".

Luis Enrique ha redundat en aquest tema dient que "el partit del Celtic tancat a la seva àrea, defensant-se de qualsevol manera i oblidant-se d'atacar, no es repetirà, perquè ells necessiten punts". Uns punts que també necessiten els blaugrana per tancar de manera matemàtica la seva classificació per als vuitens de la Lliga de Campions.

Després de l'empat en la Lliga al Camp Nou contra el Màlaga, l'asturià ha assegurat que "guanyar sempre és important, per a tot. Per assegurar-se la classificació i per arribar a les millors condicions al partit contra la Reial Societat, que ara mateix no existeix per mi".

Els andalusos van fer un plantejament ultradefensiu que els blaugrana no van poder superar. Preguntat sobre aquest punt, ha afirmat que "ja estem acostumats" a aquests plantejaments. "Passa totes les temporades al Camp Nou, i la majoria de vegades ens en hem sortit. Tenim recursos per superar-ho, però això no significa que ho aconseguim sempre".

L'entrenador barcelonista ha parlat de l'estat físic de Gerard Piqué, que dilluns no es va entrenar per les molèsties que arrossegava del partit de Lliga, i de Leo Messi, que va ser baixa contra el Màlaga per una indisposició. Luis Enrique confia comptar dimecres amb tots dos jugadors.

El migcampista Rafael Alcántara, "Rafinha", ha descartat que "tinguem 'Messidependència'. Tot i que sigui el millor jugador del món, l'equip està capacitat per jugar sense ell". El migcampista ha reconegut que "és un partit molt important, però no per demostrar res (referint-se a l'empat de dissabte a casa contra el Màlaga en la Lliga), sinó perquè, si guanyem, passarem a la següent ronda".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut