Barça

Luis Enrique no vol carregar a Marc-André ter Stegen les culpes de la derrota al camp del Celta

El tècnic, com sempre, quan l'equip no obté un bon resultat, ha assumit la responsabilitat de la derrota al camp del Celta

Actualitzat

En calent, tot just acabar el partit, l'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez ha reconegut que "hem fet malbé l'oportunitat de posar-nos líders. Hem estat clarament inferiors a la primera meitat. En la segona m'ha agradat l'equip, hem tingut ocasions per empatar, però veient com ens ha anat la nit tampoc m'estranya el quart gol que hem encaixat".

Ja a la sala de premsa, el tècnic barcelonista ha defensat els seus homes dient que "no estem aquí per donar facilitats. Els més afectats son els jugadors, els primers interessats a aconseguir que això funcioni, a guanyar punts, són els jugadors, però les coses no sempre surten com un vol".

Luis Enrique tampoc ha volgut valorar l'actuació del seu porter titular, l'alemany Marc-André Ter Stegen: "No és un partit per valorar situacions individuals. Nosaltres tenim una forma de jugar on el porter és clau i decisiu perquè és el primer que genera superioritat. Després de veure el partit segur que havia solucions més fàcils per la jugada del quart gol del Celta, però la derrota és de tot l'equip, primer per mi que soc el màxim responsable".

L'asturià també ha hagut de defensar-se ell mateix de les crítiques per la seva decisió de sortir amb un mig del camp integrat per André Gomes, Sergio Busquets i Arda Turan: "La meva feina és prendre decisions abans del matx, després és molt fàcil. Quan un ja té la condemna, i la sentència ja està feta, és molt fàcil saber el que farà".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut