Dakar

L'organització del Dakar suspèn la dotzena etapa de la categoria de motos per la rebel·lió dels pilots

Davant d'una modificació del recorregut de la dotzena etapa per part de l'organització, els pilots de motos i quads s'han plantat

Actualitzat

L'organització del Dakar ha suspès la dotzena etapa en la categoria de motos després de la rebel·lió dels pilots arran de la modificació del recorregut inicial. Motos i quads tenien inicialment un recorregut de 375 quilòmetres cronometrats diferent al de cotxes i camions, però davant la previsió de condicions meteorològiques adverses l'organització ha proposat l'alternativa de fer la mateixa ruta que els vehicles de quatre rodes però sortint darrere dels camions.

Els pilots de motos han considerat molt arriscat fer la ruta darrere dels vehicles pesants, que aixequen molta pols i deixen els camins de pas molt remoguts i amb moltes roderes. L'organització del Dakar ha optat finalment per cancel·lar l'etapa. Les motos faran un tram d'enllaç entre Fiambalá i San Juan, a l'Argentina.

L'etapa anul·lada era la segona part de l'etapa marató que van iniciar els pilots dimecres, i on tenien prohibit rebre assistència o ajuda mecànica tret que fos per part d'un altre pilot. Cotxes i camions sí que completaran el recorregut que tenien programat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut