Espanyol

L'Espanyol encaixa la primera derrota de la pretemporada contra el Nàpols a San Paolo (2-0)

Els blanc-i-blaus, amb moltes baixes, s'han vist superats per un rival que s'està preparant per arribar en plena forma a la prèvia de la Lliga de Campions. Mertens i Albiol han fet els gols del triomf napolità

David CarballoActualitzat

L'Espanyol ha afrontat el test més exigent d'aquesta pretemporada a San Paolo amb moltes baixes i amb Gerard Moreno a l'onze titular tot i l'interès del Vila-real en el seu fitxatge. Els blanc-i-blaus s'han vist superats per un rival que s'està preparant per arribar en plena forma a la prèvia de la Lliga de Campions i han encaixat la primera derrota en l'últim matx de preparació (2-0).

El Nàpols ha començat dominant i ha avisat en dues ocasions de Mertens i Insigne, que s'ha topat amb les bones intervencions del porter del juvenil Adrià López. L'ocasió més clara de l'Espanyol ha estat una rematada de cap de Gerard Moreno que s'ha perdut fregant el pal. Poc abans, Leo Baptistao també ha xutat al lateral de la xarxa defensada per Pepe Reina.

Aquest doble avís de perill dels blanc-i-blaus no ha servit per evitar que els napolitans s'avancessin en el marcador. En el minut 34, Dries Mertens ha fet el primer gol del partit amb un golàs de falta des de la frontal de l'àrea.

En la represa, el Nàpols ha seguit portant el pes del partit i en el minut 54, Raúl Albiol, amb un cop de cap a la sortida d'un córner, ha fet el segon avançant-se a la marca de Mario Hermoso i Pape Diop, l'experimental parella de centrals que ha provat Quique Sánchez Flores obligat per les baixes i a l'espera de la incorporació de Naldo.

Els canvis no han servit per revifar un Espanyol que encara hauria pogut encaixar una derrota més àmplia si Oulas no hagués estavellat un xut al pal després de culminar una gran jugada individual. Amb aquesta derrota, l'Espanyol tanca la pretemporada amb l'objectiu de recuperar efectius per a l'inici de la lliga.