Futbol

L'Atlètic de Madrid, disposat a reaccionar aquest vespre a casa davant el Dépor de Lotina

L'Atlètic de Madrid buscarà aquesta nit al Calderón, a les 22 h en directe per TV3 i Esport 3, una victòria que faci oblidar els mals resultats dels matalassers en els últims partits. Davant es trobarà un Dépor a l'alça, que després de començar la temporada amb molts dubtes ha sabut reaccionar i abandonar la part baixa de la taula. Quique Sánchez Flores introduirà canvis a l'equip titular per mirar de trencar la mala ratxa de resultats. Avui també es disputen els encontres Getafe - Vila-real, a les sis, i Sevilla - Almeria, a les vuit. Els sevillans també necessiten guanyar per remuntar posicions.

Actualitzat
L'estadi Vicente Calderón acollirà aquesta nit una "final" per a l'Atlètic de Madrid, necessitat de victòries i d'un futbol convincent per deixar enrere la seva crisi de resultats dels últims partits -tres derrotes consecutives-, davant un Deportivo a l'alça en la classificació. Una nova derrota deixaria en una situació compromesa l'equip, i especialment el seu entrenador, Quique Sánchez Flores. El tècnic inclourà canvis al seu onze, un d'ells a la defensa, on tornarà la titularitat a Álvaro Domínguez i deixarà a la banqueta l'uruguaià Diego Godín. També hi haurà novetats al mig centre, on tornarà el portuguès Tiago, que va complir un partit de sanció davant el Llevant i que compartirà posició amb Raúl García o Mario Suárez. Paulo Assunção és la principal baixa dels matalassers, sancionat per acumulació de targetes.

Davant hi haurà el Dépor, que tot i haver reaccionat en les últimes jornades segueix tenint com a assignatura pendent els partits fora de casa, ja que només ha aconseguit una victòria en un any. El preparador blanc-i-blau, Miguel Ángel Lotina, no ha citat per al partit el mexicà Andrés Guardado, lesionat, mentre que per decisió tècnica destaquen les absències de Zé Castro, el paraguaià Claudio Morel i el francès Yves Desmarets. A més, no podrà comptar amb Rubén Pérez, indiscutible en els seus plans i que es perdrà el joc pel contracte de cessió que van acordar a l'estiu el Dépor i l'Atlètic.

En els altres partits de la jornada, el Sevilla rep a l'Almeria en un duel vital pels dos equips. Els sevillans, que estan acusant les baixes de Navas i Luis Fabiano, volen guanyar per acostar-se a les posicions que donen dret a disputar una competició europea la temporada vinent. L'Almeria és penúltim de la classificació i intentarà esgarrapar algun punt per alleugerir la seva delicada situació. A Getafe s'enfrontaran dos dels equips revelació d'aquest any. Sobretot pel que fa al Vila-real, tercer a la classificació, i que amb Rossi i Neymar a la punta d'atac espera no perdre el tren dels dos primers classificats. Una victòria del Getafe l'acostaria als llocs de privilegi de la taula classificatòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut