Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta debuta a la Champions amb un contundent triomf contra el Partizan (12-5)

El conjunt mariner s'ha imposat al Partizan de Belgrad en un debut europeu on ha estat molt superior al seu rival

Jordi BentanachsActualitzat

L'Atlètic Barceloneta ha debutat en la Champions de waterpolo amb una còmoda i contundent victòria sobre el Partizan de Belgrad. Els mariners han començat dominant i al descans ja guanyaven per 8-2. Els dos últims quarts han servit per arrodonir la victòria dels locals a la piscina de Sant Sebastià i el Barceloneta ha tancat l'estrena europea amb un marcador favorable de 12-5.

Una autèntica allau de joc i de gols. Així ha estat l'estrena de l'Atlètic Barceloneta en una nova edició de la Lliga de Campions de waterpolo. Un jove Partizan no ha estat rival per als homes de Chus Martín que han arribat al descans amb un plàcid 8-2 a favor. El partit estava per a homenatges i David Martín se sorprenia en veure's al videomarcador. L'exjugador i exassistent del Barceloneta al costat del seu germà ha deixat el club de la seva vida i ha passat a treballar a la federació catalana. Al descans ha rebut la insígnia d'or i diamants del club mariner com a recompensa a tot el que ha donat a l'equip dins i fora de la piscina.

Després d'un tercer quart sense trepitjar l'accelerador, el quart ha tornat a ser una exhibició catalana. Amb un repartiment coral dels gols, 3 per a Strahinja Rasovic, tres per a Marc Minguell, dos per a Alberto Munárriz, dos per a Blai Mallarach, el Barceloneta s'ha enfilat fins al 12-5 final.

Líders en solitari a la lliga amb 7 victòries en 7 partits, campions de la Copa Catalunya i la Supercopa d'Espanya i bona estrena en una Champions on l'objectiu és millorar el cinquè lloc de la final a sis aconseguit la temporada passada.