El base hongarès Somogyi ha fet 8 punts i 6 assistències en la primera part (acb Photo / D. Grau)

L'Andorra supera el Joventut a l'Olímpic i derrota del Girona a la pista de l'Obradoiro

El Joventut no està fi i els dubtes de mitja setmana en l'Eurocup s'han evidenciat davant l'Andorra. Els nous fitxatges, de moment, no són consistents

Xevi BardoletActualitzat
  • La defensa torna a trontollar: el Joventut ha començat molt bé. Agressiu i fiable a prop del cèrcol. Però l'Andorra ha crescut gràcies a un encert triplista espectacular, i en el segon quart ha estat molt superior a la Penya. La parella andorrana Somogyi-Maric ha desmembrat la defensa verd-i-negra. Els del Principat han tingut 9 punts de renda, i sort n'hi ha hagut de l'energia que hi han posat Yannick Kraag -gran primera part amb 7 punts i rebots- i Pep Busquets. 40 a 45 en el descans.

El Girona deixa escapar el partit als instants finals (@BasquetGirona)

Derrota del Girona a la pista de l'Obradoiro (85-79)

• Els gironins han caigut per 85 - 79 en un partit que se'ls ha escapat en els darrers minuts.
  • Ha estat un partit ple d'alternances, ja que els gironins han començat perdent clarament en el primer quart, però han capgirat el marcador en el segon.

• En el tercer, l'equip gallec ha tornat a agafar la iniciativa i, tot i que el Girona ha estat sempre dins del partit, no ha pogut evitar la derrota.

• Ikena Iroegbu, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador de l'equip català.