Laia Palau durant un partit amb la selecció espanyola (EFE)
Bàsquet

Laia Palau supera el rècord d'Amaya Valdemoro i és la jugadora amb més partits disputats amb la selecció espanyola

La jugadora catalana i capitana de l'equip espanyol ha disputat contra la República Txeca el seu partit 259 i supera el registre que fins ara tenia la madrilenya Amaya Valdemoro

Actualitzat

Laia Palau, capitana de la selecció espanyola de bàsquet, s'ha convertit en la jugadora amb més partits disputats amb l'equip espanyol, amb 259, després de jugar aquest dilluns en la intranscendent derrota davant la República Txeca (67-63) a l'Eurobàsquet.

En l'últim partit de la fase de grups del campionat europeu, la nova base del Jayco Rangers de la Lliga australiana ha superat la marca de 258 de la retirada Amaya Valdemoro, amb qui es va coronar campiona d'Europa el 2013. El rècord l'ha aconseguit davant una selecció txeca formada, majoritàriament, per jugadores del USK Praha, equip en el qual ha jugat fins aquest any.
   
Des del seu debut com a professional el 16 d'agost del 2002 davant del Canadà a Villagarcía d'Arousa, Palau s'ha convertit en una referent de la selecció espanyola, amb la qual ha aconseguit la medalla de plata a l'Europeu de 2007, al Mundial de 2014 i en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro el 2016.   

La capitana d'Espanya ampliarà la xifra en la segona fase de l'europeu, al qual l'equip dirigit per Lucas Mondelo accedirà com a primera del seu grup.

Anar al contingut