Espanyol

Jordi Lardín: "És un pas endavant molt important i espero poder fer el millor Espanyol de la història"

El nou director esportiu de l'Espanyol ha assumit el càrrec satisfet i agraït per la confiança del club blanc-i-blau i ha explicat que en el canvi d'estructura esportiva continuarà confiant en el planter. El conseller delegat Ramon Robert ha informat que la destitució d'Àngel Gómez ha estat una decisió presa pel Consell d'Administració.

David CarballoActualitzat

Jordi Lardín ha estat presentat de forma oficial com a nou director esportiu de l'Espanyol, en substitució del destituït Ángel Gómez, que ha ocupat el càrrec durant els últims sis mesos. Lardín ha comparegut al costat del conseller delegat del club blanc-i-blau, Ramon Robert, per explicar més detalls d'aquesta decisió en un acte que s'ha celebrat a l'Auditori del RCDE Stadium.

Lardín, que continuarà sent el màxim responsable del futbol base de l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet i agraït per la confiança del club i ha explicat les línies mestres del seu projecte. "Com a persona és un pas endavant molt important i espero poder fer el millor Espanyol de la història. Canviem d'estructura perquè unifiquem la coordinació entre el futbol base i el primer equip i fem una passa endavant en la idea de futur. Continuarem confiant en el planter", ha assegurat.

Lardín també ha reconegut que "encara no he parlat amb Quique, després de la roda de premsa ja tindré temps de trucar-lo, però entre nosaltres tenim una bona relació". "Estic totalment segur que tenim prou material humà i persones preparades per garantir que fitxarem grans jugadors", ha garantit.

Robert: "La decisió l'ha pres a nivell intern el Consell d'Administració"

Per la seva banda, Ramon Robert ha explicat els motius de la destitució d'Ángel Gómez, que fa poc va firmar la renovació per als pròxims tres anys. "Al consell es prenen decisions i s'ha considerat que la persona idònia per portar el projecte i consolidar-lo i buscar l'equilibri entre el planter i el primer equip és Jordi Lardín. Estem segurs al 200% per garantir l'èxit del projecte", ha afirmat. "És una decisió que hem pres a nivell intern des del Consell d'Administració i considerem que aquest és el moment oportú. La seva destitució no té res a veure amb la confecció de l'actual plantilla", ha afegit.

"El Consell d'Administració el que intenta es prendre decisions professionals i aïllar-se dels temes personals. No hem tingut en compte altres noms, hem considerat que Jordi Lardín era la persona idònia", ha reiterat el conseller delegat de l'Espanyol".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut