Joan Laporta durant la seva declaració
Joan Laporta durant la seva declaració
Barça

Joan Laporta: "No és casualitat que surti ara aquesta informació, ara que el Barça va bé"

El Barça admet que va contractar en el passat "un consultor extern" i lamenta que la informació surti en aquest moment del club

Redacció Esport3Actualitzat

La Fiscalia investiga el pagament d'1,4 milions d'euros per part del Barça a l'empresa de José María Enríquez Negreira quan era vicepresident del comitè d'àrbitres. 

La resposta del Barça no s'ha fet esperar. Primer en un comunicat el club ha confirmat que van contractar en el passat els serveis d'un consultor tècnic extern, que subministrava informes tècnics de jugadors i que la relació amb el mateix proveïdor extern es va ampliar amb informes tècnics relacionats amb l'arbitratge professional. Una pràctica que el Barça considera "habitual en els clubs de futbol professionals" i que es van acabar el 2018.

Lamenta que la informació surti en el millor moment de la temporada per al club.

"La notícia sobta. No és casualitat que surti ara aquesta informació, en què el Barça va bé. No és casualitat Ens reservem totes les accions que calguin per defensar l'honorabilitat del FC Barcelona."

Xavi hi diu la seva

Preguntat sobre el cas, Xavi Hernández ha reconegut que l'estudi del comportament dels àrbitres es fa en el club des de fa anys:

 

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuBarçagate
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut