Espanyol

Jhon Córdoba: "Vull marcar la meva pròpia història a l'Espanyol i aportar-hi el que sé"

L'Espanyol ha fet aquest divendres l'última presentació que tenia pendent. Ara ja sí, Javier Aguirre té tota la plantilla a disposició, inclosos tots els nous fixatges. L'últim d'arribar ha estat el davanter colombià Jhon Córdoba, que s'ha volgut desmarcar de la figura del seu pare, que va ser professional durant 17 anys a Colòmbia. Acompanyat per Joan Collet i Óscar Perarnau, Córdoba ha assegurat que vol marcar la seva pròpia història al club blanc-i-blau.

Actualitzat
L'Espanyol ha fet aquest divendres l'última presentació que tenia pendent. Ara ja sí, Javier Aguirre té tota la plantilla a disposició, inclosos tots els nous fixatges. L'últim d'arribar ha estat el davanter colombià Jhon Córdoba, que s'ha volgut desmarcar de la figura del seu pare, Manuel Acisclo 'Triciclo' Córdoba, que va ser professional durant 17 anys a Colòmbia i va marcar 153 gols.

Acompanyat pel president Joan Collet i pel director esportiu Óscar Perarnau, Córdoba ha assegurat que vol marcar la seva pròpia història al club blanc-i-blau. "No val res tenir un pare amb aquesta trajectòria i que jo no jugui bé. Ell ja va tenir el seu moment i ara em toca a mi. Vull marcar la meva pròpia història a l'Espanyol i aportar el que sé", ha afirmat.

"Si es presenta l'oportunitat d'un traspàs, benvingut sigui. Encara que ara no penso en això, sinó a fer-me un forat a l'equip", ha apuntat el futbolista, que reconeix que tindrà competència per fer-se un forat en l'onze titular. "Intentaré estar bé el més aviat possible i quan tingui l'oportunitat intentaré fer-ho bé", ha comentat.

Córdoba, de només 20 anys, arriba a l'Espanyol cedit del Jaguares de Chiapas mexicà i segons ha explicat Perarnau, és tracta d'un perfil de davanter diferent dels que ja tenia la plantilla, gran i de forta corpulència física, tal i com havia demanat Aguirre. "És un davanter diferent del que teníem. Espero que amb el seu potencial i joventut ajudi l'equip", ha comentat Perarnau.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut