barça celta suarez
Primera

Ja se saben els horaris de la jornada 17 de Lliga

La Lliga ha anunciat aquest dimecres els horaris corresponents a la jornada 17 de Primera Divisió, amb partits a casa de Girona i Barça i la visita de l'Espanyol al Wanda Metropolitano

Actualitzat

Ja estan definits els horaris de l'última jornada de Lliga abans de l'aturada nadalenca. La Lliga ha anunciat aquest dimecres al migdia els partits corresponents a la dissetena jornada. L'anunci ha arribat, fins i tot, abans del corresponent a la jornada anterior, que s'ha de disputar entre el 14 i el 17 de desembre.

El Girona obrirà la jornada a Montilivi amb la visita del Getafe. Serà el divendres 21 de desembre a les 19.30, un horari poc habitual. Dissabte serà el torn dels altres dos equips catalans, que jugaran un a continuació de l'altre. L'Espanyol visitarà l'Atlètic de Madrid a les 16.15 i el Barça jugarà a casa contra el Celta a les 18.30.

La jornada serà especial per al Reial Madrid, que aquell cap de setmana tindrà la disputa del Mundial de Clubs als Emirats Àrabs Units. El club blanc, per tant, haurà d'ajornar el partit al camp del Vila-real i el jugarà el dijous 3 de gener a les 21.30.

Anar al contingut