Max Pearce amb la seva mascota (Foto: @maxwellpearce)
Bàsquet

Inèdit alley-oop de Max Pearce amb la seva mascota

L'especialista en esmaixades, nou jugador dels Harlem Globetrotters, ha sorprès a les xarxes socials amb una jugada amb el seu gos que ja s'ha fet viral a internet

Actualitzat

El nord-americà Maxwell Pearce ha innovat al jardí de casa seva en fer una jugada d'allò més inèdita. L'especialista en esmaixades ha sumat aquesta vegada al seu gos a l'espectacle i han fet un alley-oop que ja s'ha convertit en viral.

Pearce és un habitual de jugades espectaculars, i això va provocar que fa tot just un mes el jugador firmés un nou contracte com a jugador dels Harlem Globetrotters, l'equip que barreja bàsquet i espectacle. El mes de març, Maxwell Pearce ja va brillar a l'ESPN College Slam Dunk, on va ser semifinalista.

En aquesta ocasió, el protagonisme ha estat per a la Koa, una pastora alemanya que és la mascota del jugador. La viralitat de les imatges ha fet que els mateixos Harlem Globetrotters reaccionessin al vídeo: "Estem debatent seriosament si fitxar ara la gossa", han ironitzat en relació amb la mascota de Pearce.

 

Anar al contingut