Barça

Ibrahimovic marxa cedit al Milan amb una opció de compra obligada per 24 milions d'euros

Zlatan Ibrahimovic ha deixat de ser jugador blaugrana i vestirà la samarreta del Milan les pròximes quatre temporades. Al voltant de dos quarts de deu ha acabat la reunió, que es feia a les oficines del Barça, i s'ha acordat que el suec hi jugarà el primer any cedit i, després, serà traspassat al club milanès. El club blaugrana cobrarà 24 milions d'euros repartits en tres temporades. Acaba així una història de desamor amb Pep Guardiola, amb qui el davanter no ha tingut mai una bona sintonia.

Actualitzat
El suec Zlatan Ibrahimovic ha deixat de ser jugador del Barcelona i es convertirà en nou futbolista del Milan italià, que es farà càrrec de la seva fitxa aquesta temporada i quan acabi abonarà a l'entitat catalana 24 milions d'euros com a traspàs definitiu. D'aquesta forma, el Milan aconsegueix del Barcelona no un traspàs directe, sinó una cessió per un any, en el qual l'entitat italiana es farà càrrec de tota la fitxa del jugador, amb l'obligació de comprar els seus drets per a quatre anys a partir de l'1 de juliol del 2011. Així ho han acordat aquesta nit, després d'una reunió de més de cinc hores, el representant del Milan, el vicepresident Adriano Galliani, i el president del Barça, Sandro Rosell, a les oficines del club blaugrana. 

A la sortida, el jugador suec ha atès els mitjans i ha carregat durament contra Pep Guardiola, a qui ha tornat a culpar per la seva marxa del club blaugrana. "Quan entro en una habitació en la qual hi ha Guardiola, ell surt fora. No sé si és que em té por", ha assegurat. Ibra no s'ha mossegat la llengua i ha deixat anar una perla encara més contundent: "Guardiola és el filòsof que ha trencat el meu somni de ser a Barcelona".

"Me'n vaig però no sé encara quin ha estat el problema. Tal com estava la situació, estic content. L'entrenador no em volia i jo no li faré perdre més el temps. M'ha llevat la il·lusió i ara vull recuperar-la en un altre equip", ha conclòs. D'aquesta manera acaba l'etapa d'Ibrahimovic al Camp Nou, on només s'hi ha estat una temporada, quan va fitxar per cinc. Ha jugat 46 partits oficials i ha marcat 22 gols, l'últim a la Supercopa. El Milan debuta avui a la lliga italiana contra el Lecce a tres quarts de nou i, just abans, presentaran Ibrahimovic a San Siro davant la seva nova afició.

Cáceres, cedit al Sevilla

El FC Barcelona ha donat permís a Martín Cáceres perquè viatgi a Sevilla per passar la revisió mèdica i poder incorporar-se a l'equip andalús. L'uruguaià ja no s'ha entrenat aquest dissabte amb els  companys pendent de tancar la sortida del club. Cáceres jugarà com a cedit al Sevilla aquesta temporada i el conjunt andalús es reserva una opció de compra.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut