Bàsquet

Georgios Bartzokas, sobre la plaga de lesions al Barça: "Quan veig el doctor venir, ja tremolo"

El tècnic grec no ha volgut excusar-se en les nombroses baixes de l'equip, però no ha descartat que el Barça torni al mercat per substituir la baixa de Renfroe

Marc BéjarActualitzat

Les males notícies s'acumulen en forma de lesions al Barça Lassa. L'últim en sumar-se a la llista de baixes ha estat Alex Renfroe, que s'estarà entre sis i vuit setmanes allunyat de les pistes. Georgios Bartzokas, en la roda de premsa prèvia al Barça - Baskonia d'Eurolliga, ha lamentat els infortunis que està vivint l'equip. "Mai havia viscut una situació així", i ha ironitzat sobre l'allau de problemes físics. "Cada vegada que veig el metge, tremolo".

El tècnic grec no descarta utilitzar Koponen com a base, tot i que l'absència d'Oleson i el poc ritme de Perperoglou limiten les possibilats en el joc exterior. I per això, no ha descartat la possibilitat que el Barça torni a buscar reforços: "Mirarem el mercat", sobretot pensant en la cita a la Copa del Rei".

L'entrenador blaugrana no vol excusar-se en els problemes físics que està vivint l'equip. "No pot ser una excusa en aquest club, hem de ser positius", tot i que ha admès que les baixes minven la confiança de l'equip i que dificulten trobar estabilitat. Per això, ha insistit en la necessitat de ser regulars i intentar enllaçar una dinàmica positiva, reduint les pèrdues i controlant el rebot defensiu com a claus.

La primera oportunitat per a capgirar el rumb arribarà aquest divendres. Enmig d'aquesta situació negativa, el Barça rebrà el Baskonia al Palau (19.00, Esport3), un rival que Bartzokas considera "molt dur i amb molt talent". Els barcelonistes ja s'han enfrontat en dues ocasions als vitorians aquesta temporada, amb un balanç d'una victòria per a cada equip. El grec no ha descartat que pugui jugar Moussa Diagné, que se sumaria a un elogiat Vítor Faverani en el joc interior. Els dos buscaran contribuir per aconseguir un triomf que podria significar un punt d'inflexió en la temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut