Aleix Espargaró, en un moment de la cursa esprint del GP de qatar (Reuters)
motogp

Aleix Espargaró, tercer a la cursa esprint del Gran Premi de Qatar

Jorge Martín s'ha imposat a la primera prova del Mundial 2024. Marc Márquez ha firmat un meritori cinquè lloc

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Martín és el primer líder del Mundial de moto GP del 2024. El pilot madrileny ha fet bona la pole position i s'ha imposat a la cursa esprint del Gran Premi del Qatar. Tot i la superioritat de Ducati, que ha situat 5 motos entre les 7 primeres, Brad Binder ha aconseguit col·locar la seva KTM al segon lloc, mentre Aleix Espargaró i la seva Aprilia han estat tercers. 

Hi havia expectació per veure l'estrena de Marc Márquez amb l'equip Ducati Gresini i el cerverí no ha decebut: ha estat lluitant pels primers llocs i finalment ha firmat la cinquena posició, just darrere el campió del món, Pecco Bagnaia. Mentre, el seu germà Àlex ha fet setè i Maverick Viñales ha estat novè. 

Segueix el GP Qatar de motociclisme aquí:

Martín, la pole i l'esprint

Primera pole per a "Martinator". El madrileny Jorge Martín, de Ducati, ha marcat el millor temps en els entrenaments oficials del GP de Qatar que inaugura el Mundial 2024. El vallesà Aleix Espargaró, d'Aprilia, sortirà des de la segona posició de la graella després de quedar a una dècima del subcampió del món, mentre que Marc Màrquez ha obtingut una meritòria sisena plaça en el seu debut amb la Gresini. 

 Tot a punt per la cursa esprint que, a partir de les 17.00, repartirà els primers punts del campionat i designarà el primer líder.

Alguns dels favorits per lluitar per al títol de MotoGP a la graella de sortida de Lusail
Alguns dels favorits per lluitar per al títol de MotoGP a la graella de sortida de Lusail (Reuters)

El GP Qatar a Catalunya Ràdio:

Anar al contingut