Russell Westbrook celebra amb ràbia el triomf a San Antonio

Els Oklahoma City Thunder posen contra les cordes els San Antonio Spurs

Amb un sensacional Russell Westbrook (35 punts, 11 rebots i 9 assistències), els Thunder han assaltat la pista dels Spurs, que estan a una derrota de l'eliminació

Els Oklahoma city Thunder han assaltat el fortí de San Antonio (91-95) en el cinquè partit de les semifinals de la Conferència Oest. Guiats per un Russell Westbrook extraordinari (35 punts, 11 rebots i 9 assistències), els Thunder s'han posat l'eliminatòria a favor (3-2) i podran buscar el triomf definitiu com a locals.

La millor temporada dels San Antonio Spurs a la fase regular sembla passar-los factura. No tant als joves, com Kawhi Leonard (26 punts) o LaMarcus Aldridge (20), com als veterans. Tony Parker ha anotat 9 punts i ha fallat en moments importants del partit, i Tim Duncan, que venia de quedar-se en blanc en l'anterior partit, aquesta vegada s'ha quedat amb 5 tristos punts.

En canvi, l'equip d'Oklahoma, amb un gran potencial però també amb grans intermitències durant la temporada, ha arribat a la fase decisiva en estat de gràcia, sobretot pel que fa a les seves dues grans figures. Si en el quart partit Kevin Durant va ser el factor determinant, aquesta vegada el protagonisme se l'ha endut Russell Westbrook, que ha fet una exhibició en una de les pistes més difícils de l'NBA: durant tota la fase regular els Spurs només havien cedit una derrota a l'AT&T Center i en aquesta sèrie ja en porten dues.

Westbrook ha agafat la responsabilitat especialment en els últims 4 minuts, amb 7 punts, dos rebots i una assistència per convertir un desavantatge de 4 punts (88-84) en un triomf també de 4 (91-95).