Els jugadors del Voltregà atenent les explicacions del seu entrenador, Francesc Linares, en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

Els cinc representants catalans a la Copa de la CERS passen als vuitens de final

Noia, Voltregà i Vendrell mesuraran les seves forces amb equips portuguesos per un lloc en els quarts de final, mentre Igualada i Lleida s'enfrontaran entre ells

Actualitzat

Els cinc representants catalans s'han classificat per als vuitens de final de la Copa de la CERS d'hoquei patins. Vendrell, Voltregà, Noia Freixenet, Igualada i Lleida han fet els deures en els partits de tornada dels setzens de final i seran a la pròxima ronda. Els dos últims s'enfrontaran entre ells.

En tots els casos es tractava de ratificar els triomfs ja obtinguts en els partits d'anada. El Noia s'ha imposat per 3-10 al Darmstadt alemany. El Voltregà també ha apallissat un rival germànic, en aquest cas el Remscheid, que ha caigut a Sant Hipòlit per 8-1.    

Completant el triple enfrontament catalanogermànic, el Lleida ha superat també el Walsum (7-2). El seu pròxim rival, l'Igualada, també s'ha desfet amb solvència del Sarzana italià (6-2). Un resultat molt semblant al que ha obtingut el Vendrell amb el Coutras francès (5-2).

Els vuitens de final es jugaran a cavall entre el 9 de desembre i el 13 de gener del 2018. Al marge de l'emparellament català entre Igualada i Lleida, també han deparat un triple duel catalanoportuguès. Així han quedat:

Vuitens de final :

Breganze (Ita)-Dornbirn (Aut)

Noia Freixenet-Barcelos (Por)

Turquel (Por)-Saint Omer (Fra)

Valdagno (Ita)-Mérignac (Fra)

Igualada-Lleida

Voltregà-Valença (Por)

Noisy Le Grand (Fra)-Correggio (Ita)

Vendrell-Joventude Viana (Por).

 

Anar al contingut