Primera Divisió

El Saragossa suma un triomf agònic i enfonsa el Mallorca a la cua de la classificació (3-2)

El Saragossa ha sumat una victòria agònica contra el Mallorca per 3-2 a La Romareda en un duel a cara o creu per la permanència que deixa els balears com a cuers de la classificació. I al Ciutat de València, el Celta ha guanyat el Llevant amb un solitari gol d'Augusto i surt de la zona de descens en detriment del Granada, rival de l'Espanyol aquest diumenge al migdia.

El Celta de Vigo ha guanyat al camp del Llevant i ha sortit de forma provisional de la zona de descens en detriment del Granada, rival de l'Espanyol aquest diumenge al migdia a Cornellà-el Prat. Un solitari gol d'Augusto Fernández, de cap, en el minut 20 de la primera part, ha donat tres punts d'or al conjunt gallec, que ha encadenat dos triomfs consecutius en menys d'una setmana que li permeten respirar una mica.

En l'inici de la segona part, el Celta ha perdonat la sentència en les botes de Iago Aspas, que tornava a jugar després de complir quatre partits de sanció, i Krohn-Dehli, i ha acabat patint. Els granotes han collat i han tingut ocasions per empatar, la més clara un penal inexistent de Jony sobre Roger fallat per Bakero. En temps de descompte, el Llevant ha pogut fer l'empat a un però Javi Varas ha desviat un xut de Simao Mate.

Saragossa, 3 - Mallorca, 2

El Saragossa ha sumat una victòria agònica contra el Mallorca a La Romareda en un duel a cara o creu per la permanència. Els balears s'han avançat en el marcador amb un gol primerenc de Hemed però Paco Montañés i Helder Postiga han capgirat el marcador. En un final d'autèntic infart, en el minut 82 Arizmendi ha aprofitat una greu errada de Paredes per fer l'empat a dos. I quan la igualada semblava definitiva, Rochina ha donat el primer triomf de l'any a un Saragossa que abandona la cua de la classificació i deixa el Mallorca cuer amb peu i mig a Segona Divisió.