Els jugadors del Reial Madrid, amb el trofeu de la Champions (EFE)
Futbol internacional

El Reial Madrid lidera el rànquing de la UEFA i el Barça baixa a la quarta posició

Les quatre Champions de les últimes cinc han catapultat el club blanc al capdavant la classificació, seguit per l'Atlètic de Madrid i el Bayern de Munic, mentre que el conjunt blaugrana ha baixat de la tercera a la quarta plaça

Actualitzat

El Reial Madrid lidera la classificació de clubs de la UEFA per cinquè any consecutiu, segons el rànquing que s'actualitza al final de cada temporada. El Barça, en canvi, ha perdut una posició i ha baixat del tercer fins al quart lloc.

Les quatre Champions de les últimes cinc han catapultat el club blanc al capdavant la classificació, on també destaca que la Federació Espanyola és la que té més bon coeficient d'entre les europees per sisena temporada consecutiva.

Al rànquing de clubs, l'Atlètic de Madrid ha pujat fins al segon lloc després del triomf a la final de la Lliga Europa, mentre que el tercer lloc és per al Bayern de Munic, que perd una posició respecte al curs anterior.

Als blaugranes, quarts, no els ha servit el doblet a la Lliga i a la Copa, en una classificació on es dona gran importància als mèrits a Europa. El Barça, doncs, està penalitzat perquè no ha passat dels quarts de final en les últimes tres temporades a la màxima competició europea.

Classificació de clubs segons la UEFA

1. Reial Madrid
2. Atlètic de Madrid
3. Bayern Munic
4. Barça
5. Juventus
6. Sevilla
7. París Saint-Germain
8. Manchester City
9. Arsenal
10. Borussia Dortmund

Anar al contingut