Lliga de Campions

El Reial Madrid es bloqueja i deixa que el modest Legia de Varsòvia empati el partit (3-3)

Els blancs han abaixat els braços quan guanyaven per 0 a 2 i han permès que els polonesos remuntessin

Oriol LlachActualitzat

Ambient gèlid a l'estadi de Varsòvia, 5 graus de temperatura i la graderia completament buida. El Reial Madrid ha disputat l'estrany partit a porta tancada contra el Legia com a conseqüència de la sanció imposada per la UEFA pel comportament dels aficionats radicals polonesos en partits anteriors.

Només començar, el silenci s'ha trencat amb la celebració del primer gol del Reial Madrid des de la banqueta blanca. Matiner i espectacular diana de Christian Bale que des de fora de l'àrea ha vist mal col·locat el porter polonès i ha obert la llauna amb una canonada imparable per tot l'escaire. El gol més ràpid de la història del Madrid a la Champions League i és que el gal·lès ha marcat quan només feia 54 segons que la pilota rodava a la gespa.

El segon dels blancs també ha tingut Christian Bale com a protagonista, primer s'ha desmarcat, ha organitzat la jugada i finalment ha centrat a Benzema que, amb un xut ras, ha fet pujar el 0-2 al marcador.

Odjidja ha escurçat distàncies després de passejar-se per la frontal de l'àrea de Keylor Navas amb la pilota als peus envoltat per quatre defensors blancs. En veure que cap d'ells prenia la iniciativa d'intentar prendre-li la pilota, el davanter polonès ha fet un xut molt ajustat a l'escaire i la pilota ha anat al fons de la xarxa dels blancs.

A la represa, Radovic ha empatat el partit amb un gol semblant al primer: Aproximació a l'àrea blanca sense que cap defensor fes res per aturar el migcampista polonès i canonada directa al fons de la xarxa perfectament ajustada al pal aprofitant que Navas estava mal situat.

El 2-2 ha enfonsat els ànims dels blancs que han afluixat la pressió, han començat a perdre pilotes i el Legia ha aprofitat per pujar la intensitat. Ha estat qüestió de minuts que els polonesos acabessin posant-se per davant en el marcador: amb un gran gol de Moulin.

Quan el Madrid semblava del tot estabornit, en una jugada a la contra, Carvajal ha passat d'esperó la pilota als peus de Kovacic que ha transformat el balsàmic gol de l'empat a 3. 

Al darrer minut, Lucas Vázquez ha tingut el gol de la victòria a les botes, però la pilota s'ha estavellat contra el travesser, mentre els jugadors del Madrid es desesperaven.

Amb aquest resultat, el Reial Madrid encara no ha certificat l'accés als vuitens de final de la Lliga de Campions. En el grup F, només el Borussia Dortmund se n'anirà a dormir amb el bitllet per la següent eliminatòria a la butxaca.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut