La moto de Jordi Torres en una sessió de tests privats la setmana passada a Itàlia
Superbikes

El Mundial de Superbikes, des d'Anglaterra, a Esport3

Aquest cap de setmana es podrà seguir pel canal Esport3 la sisena cita de la temporada, que es disputarà a Donington Park, on el líder del Mundial, Jonathan Rea, buscarà consolidar-se com a líder en solitari

Joan CaubetActualitzat

Aquest cap de setmana torna el mundial de superbikes a Esport 3. Al circuit anglès de Donington Park es disputarà la sisena reunió de la temporada, marcada per la gran absència de Nicky Hayden. El pilot nord-americà va morir dilluns passat a conseqüència de l'accident que va patir mentre s'entrenava amb bicicleta i el van atropellar.

Tots els pilots volen dedicar la cursa en record del "Kentucky Kid". Jonathan Rea arriba com a líder del mundial amb 74 punts per sobre de Chaz Davies, amb Ducati, i 75 per sobre del seu company a Kawasaki, Tom Sykes. D'aquest trio de britànics, Sykes és el pilot que més victòries ha aconseguit a l'històric circuit anglès: 8. El català Jordi Torres i el valencià Xavier Forés buscaran un bon resultat en un dels circuits més exigents del certamen.

Les dues jornades es podran seguir íntegres per la web i app d'Esport3. I pel que fa al canal Esport3, dissabte, a partir de les 12.00, els aficionats al motor podran seguir les sessions d'entrenaments oficials de les categories de superbikes i supersport, i la primera cursa de la categoria reina s'emetrà, en directe, a partir de les 15.45. Diumenge, a les 13.00, s'emetrà la cursa de supersport i, a les 16.00, la segona de superbikes. Els comentaris seran de Xavier Guillén i de l'expilot i subcampió del món Rubèn Xaus.

Anar al contingut