Madrid

El Madrid s'enfronta amb la Reial Societat a Anoeta en el partit de TV3

El Reial Madrid s'enfronta aquest dissabte a la Reial Societat, que, tot i haver pujat aquest any, està protagonitzant una bona arrencada de temporada. Els donostiarres sumen una victòria i un empat, i buscaran donar la campanada. A Anoeta, el Madrid ha guanyat en dues de les tres últimes visites. L'equip de Mourinho buscarà confirmar la millora en el joc evidenciada en la Champions contra l'Ajax. El tècnic, protagonista per l'oferta per ser seleccionador interí de Portugal, recupera Sergio Ramos, que havia tingut molèsties al soli. Martín Lasarte té la baixa de Llorente, que podria ser substituït per Tamudo en l'onze titular.

Actualitzat
La Reial Societat no vol despertar del seu somni en aquest inici de temporada, en què marxa imbatuda, i aspira a posar les coses molt difícils a un Reial Madrid pendent de José Mourinho i l'huracà aixecat per l'interès de la selecció portuguesa. Els donostiarres, que fa poc més de tres mesos es jugaven el seu futur en la Segona Divisió, han aterrat amb força a la màxima categoria, han derrotat el Vila-real i han empatat fora contra l'Almeria, resultats que li permeten afrontar el xoc davant el Reial Madrid amb tranquil·litat. "La dinàmica guanyadora de la temporada passada els fa ser més perillosos", adverteix Mourinho. Mentrestant, el tècnic rival, Martín Lasarte, té a tota la plantilla en bones condicions físiques, excepte el davanter Joseba Llorente, que, tot i entrenar-se amb certa normalitat en els darrers dies, no ha entrat en la convocatòria per molèsties. A més, el seu substitut, Raúl Tamudo, ha recuperat el seu olfacte de gol, i la millora física de les últimes setmanes el situa en disposició de fer-se amb el lloc de l'exatacant del Vila-real en l'onze. El principal dubte torna a ser a la banda esquerra, en què Paco Sutil, debutant a Primera, lluitarà pel lloc amb el teòric titular Antoine Griezmann. Tots dos parteixen amb opcions d'entrar en l'onze.

Millora del joc blanc
El conjunt madridista va a més. Ho va demostrar en la seva estrena a la Lliga de Campions davant l'Ajax, on va ser un vendaval de futbol ofensiu. Els blancs no van parar de generar ocasions, però van ser desaprofitades i van acabar amb un triomf per 2-0. Més satisfet està Mou de la tasca defensiva del seu equip. Cap gol encaixat en els tres partits oficials i amb Iker Casillas com a espectador de luxe. Però la prèvia del retorn del Reial Madrid a Anoeta la centren l'ansietat de Cristiano Ronaldo per aconseguir un gol i el mateix Mourinho, amb la proposta rebuda per la Federació de Portugal per dirigir el seu país en dos partits decisius. El tècnic es deixa estimar i traspassa la decisió final a la directiva madridista. La pilota és ara a la teulada de Florentino Pérez. 

A més, el tècnic madridista s'ha tornat a queixar del calendari i el poder de les televisions. No comprèn perquè, després de jugar dimecres en la Lliga de Campions, ha de disputar un partit de Lliga avui dissabte. El portuguès està preocupat pel cansament que poden acumular alguns jugadors i medita modificar mínimament el seu equip. El tècnic recupera Sergio Ramos, superats els problemes de soli que li van impedir jugar davant l'Ajax, i podria donar descans a Khedira, el futbolista que més quilòmetres fa cada partit, i donar entrada a Lass Diarra.

Alineacions probables:
Reial Societat: Bravo; Carlos Martínez, Ansotegi, Mikel González, De la Bella, Rivas, Aranburu, Xabi Prieto, Sutil, Zurutuza; Tamudo.
Reial Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Lass o Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María i Higuaín.
Estadi: Anoeta.
Hora: 22.00 (TV3).
Àrbitre: Mateu Lahoz (comitè valencià).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut