ACB

El Madrid remunta 22 punts d'avantatge i acaba amb la ratxa victoriosa del TAU (81-79)

El Madrid, rival del Barça dijous a la Copa del Rei, és capaç de tot en els últims partits. Els blancs li ha remuntat 22 punts de diferència al líder, el TAU, que s'ha quedat a un pas d'igualar el rècord de 17 victòries consecutives que va fer la Penya la temporada 91-92. Els de Vitòria han començat immensos i s'han posat amb un marcador favorable de 12-34. Els blancs mai no s'han rendit i han aconseguit remuntar en l'últim quart amb un parcial de 13-0. En un últim minut d'infart, ha decidit el millor encert dels blancs en els tirs lliures. Bullock ha estat el més destacat del Madrid, amb 22 punts, mentre que pel TAU Rakocevic n'ha anotat 25.