Futbol

El jugador del Lleida Molo bloqueja el seu compte de twitter davant els insults de l'afició sevillista

Molo ha sigut l'objectiu dels atacs dels aficionats després de protagonitzar enganxades amb jugadors del filial durant el Lleida Esportiu-Sevilla Atlético (0-1)

Actualitzat

La intensitat amb què es va viure el duel del "play-off" d'ascens a la Lliga Adelante entre el Lleida Esportiu i el Sevilla Atlético (0-1) va tenir una continuació a les xarxes socials. El defensa del Lleida Manuel Jesús Casas, més conegut com a "Molo", se n'ha endut la pitjor part.

Molo es va encarar durant el partit amb més d'un jugador sevillista i l'afició de l'equip andalús l'ha agafat amb ell. Molo ha rebut insults i amenaces molt greus fins al punt de bloquejar el seu compte de twitter. El defensa, que a més és andalús, ja sap que en el partit de tornada serà l'objecte de les xiulades de l'afició.

"Vam tenir enganxades amb jugadors del Sevilla, com a qualsevol altre partit. No entenc la dimensió que ha agafat tot això -diu el jugador-. No passa res, no tinc cap problema amb la gent de Sevilla ni molt menys, i espero que sigui puntual. Per part meva, cap problema. Anirem a totes i, si canten coses contra mí, ho entenc com a part del futbol". 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut